Specialistii au constatat ca nu sunt intrunite conditiile pentru decaderea Monicai Columbeanu din drepturile parintesti.

"Ancheta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului arata ca nu sunt intrunite conditiile pentru decaderea din drepturile parintesti a doamnei Monica Columbeanu", a spus Adrian Dumitrescu, Directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ilfov, relateaza MEDIAFAX.

  • Inca o victorie pentru Monica Columbeanu!

Initial, Irinel Columbeanu ceruse decaderea din drepturile parintesti a sotiei sale, pe motiv ca Monica si-ar fi agresat fiica.
Totodata, in data de 3 mai, omul de afaceri a sesizat DGASPC Ilfov, sustinand ca din 29 aprilie nu mai stie nimic despre Irina, care nu a mai fost vazuta la gradinita.

Tribunalul Bucuresti a decis, pe 4 aprilie, ca Irina sa fie incredintata temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia finala privind divortul.

Irinel Columbeanu trebuie sa ii plateasca Monicai 2.000 de lei lunar pentru ingrijirea fetitei.

In data de 15 aprilie, Monica Columbeanu a reusit sa ia copilul de la resedinta sotului ei, insa doar dupa ce a venit insotita de un executor judecatoresc, avocati si politie.

Procesul de divort al sotilor Columbeanu este judecat de o instanta a Judecatoriei Buftea, urmatorul termen fiind stabilit pentru 9 mai.

Citeste si:
Metropola TV este o instituție care respectă în totalitate...
Metropola TV este o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.