Celebra cantareata s-a internat din nou intr-o clinica de tratare a dependentei de droguri si alcool.

Whitney Houston urmeaza un program de tipul "in an out-patient" pentru a primi tratament contra dependentei de droguri si alcool. Acest tratament ii permite cantaretei sa se trateze fara a fi nevoita sa se interneze

“Whitney s-a inscris din propria initiativa in acest program, pentru a sprijini lungul ei proces de recuperare", a declarat un reprezentant al cantaretei, potrivit guardian.co.uk.

TMZ.com scrie ca Whitney Houston s-a inscris in acest program in urma cu 10 zile deoarece vrea sa isi "curete" organismul de toxine, pentru a fi pregatita sa joace intr-un nou film.

Dupa o pauza de sapte ani, in vara anului 2009, Whitney Houston a lansat album "I Look To You", care a intrat in topul U.S. Billboard 200 pe locul intai, insa nu a avut acelasi succes si cu concertele sustinute pentru promovarea acestui album.

La inceputul anului, tabloidele de peste Ocean scriau ca si Bobbi Kristina, fiica artistei, se confrunta cu problema drogurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.