Elizabeth Taylor a avut o fiica nelegitima, la care actrita americana a fost fortata sa renunte si sa o dea spre adoptie, afirma un clarvazator american.

Renumita actrita ar fi nascut o fetita, care a primit numele de Norah, sustine clarvazatorul John Cohan, care afirma ca era si confidentul lui Liz Taylor.

John Cohan a spus ca actrita era o clienta fidela a cabinetului sau inca din anii '60 si i-ar fi cerut sa nu dezvaluie acest secret decat dupa ce va muri, transmite MEDIAFAX.


"Mi-a spus ca acest secret a bantuit-o timp de multi ani", a declarat John Cohan pentru New York Post, intr-un interviu acordat editorialistei Cindy Adams.


"Era un copil facut in afara copilariei. Studioul si mama ei au dat-o pe Norah spre adoptie. A existat un schimb de bani. Copilul traieste in Irlanda, dar, pentru ca este suparata pe mama ei care a renuntat la ea, nu a vrut sa aiba niciun contact cu Elizabeth. Deoarece a fost cu trei barbati in acelasi timp, Elizabeth nu stia cine era tatal. Elizabeth, coplesita de vina, imi spunea mereu: «Sa nu spui nimic decat dupa ce voi muri»", a adaugat John Cohan.

Elizabeth Taylor, care a murit in luna martie, la varsta de 79 de ani, a fost casatorita de sapte ori si are patru copii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.