In spatele portilor de fier de la resedinta actritei multe lucruri au fost tinute secrete.

Draperiile de catifea din dormitorul actritei erau trase in fiecare zi de majordom, numai cand aceasta era pregatita pentru o noua zi. Daca ea vroia sa ia micul dejun la ora 17:00..pai atunci i se aducea. Toate camerele din resedinta actritei erau inmiresmate de gardenii albe, florile preferate ale acesteia.

Nimeni, niciodata, nu i se adresa cu apelativul Liz. Ea era Dame Elizabeth pentru toata lumea, chiar si pentru cei mai apropiati prieteni.


In ultimul deceniu, celebra actrita si-a tinut familia la distanta si si-a petercut majoritatea timpului in compania medicilor, psihologilor si a pritenilor ei homosexuali. A iubit-o foarte mult pe catelusa sa Daisy, care dormea pe o perna de matase alaturi de ea.
  • Ocupatia preferata a actritei era sa scoata colectia sa de bijuterii si sa-i spuna catelusei povestea romantica din spatele fiecarei piese. De asemenea, actrita petrecea ore in sir urmarind canalele de teleshoping, bineinteles alaturi de Daisy, iar apoi statea si asculta melodii cantate de Susan Boyle.

In ultimii ani, un personal medical a fost non-stop in casa actritei, unde se gasea si o camera ca de spital cu provizii medicale.
  • Cei mai apropiati prieteni ai ei erau numai barbati chipesi si homosexuali, precum asistentul sau personal Tim Mendelson, managerul ei Jason Winters si stilistul Jose Eber. O sursa apropiata actritei a declarat ca Tim si Jason ii erau foarte devotati si o binedispuneau in fiecare zi.

De asemenea, se zovneste ca Jason Winters, in varsta de 28 de ani, va mosteni averea actritei, estimata la 360 milioane de lire sterline. Cei patru copii ai vedetei, Michael si Christopher Wilding, Lisa Todd si Maria Burton, cred ca Jason va aparea cu siguranata in testametul mamei lor, ce va fi citit saptamana viitoare.

Potrivit acestiora, Jason a fost cel care a ajutat-o pe Elizabeth sa-si revina dupa ultimul divort, de Larry Fortensky, in 1996.

Ultima petrecere mare la care a participat actrita a fost in urma cu patru ani la Hotelul Ritz Carlton din Las Vegas, cu ocazia aniversarii ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.