Actrita Elizabeth Taylor a fost inmormantata joi dupa-amiaza in cimitirul Forrest Lawn din Los Angeles, unde a fost inmormantat si bunul ei prieten Michael Jackson.

Desi a avut parte de o ceremonie restransa, la care a luat parte doar familia si prietenii apropiati ai actritei, femalefirst.co.uk scrie ca Elizabeth Taylor a fost inmormantat intr-un cosciug de lux, in valoare de 11,000 de dolari.

Actrita, care se convertise la iudaism in 1959, a avut parte de funeralii departe de ochii presei, locul si ora unde va avea loc ceremonia fiind dezvaluite doar cu doua ore inainte.

Cateva detalii despre ceremonie au fost facute public intr-un comunicat emis de agentul de presa al actritei, dupa inmormantare. Astfel, actorul Colin Farrell, un prieten intim, a recitat un poem de Gerard Manley Hopkins, iar alte texte au fost citite de copiii si nepotii actritei, scrie mediafax.ro.

Taylor Rhys Tivey, nepotul lui Liz Taylor, a uimit printr-un solo de trompeta, interpretand o versiune proprie a celebrului "Amazing Grace", iar intreaga ceremonie a fost coordonata de rabinul Jerry Cutler.

Potrivit DailyMail, ultima dorinta a actritei a fost ca inmormantarea ei sa inceapa cu o intarziere de cel putin 15 minute fata de ora la care era prevazuta, deoarece ea a dorit sa intarzie chiar si la propria ei inmormantare, dorinta ce a fost respectata.

  • Conform traditiei iudaice, ceremonia de inmormantare trebuie sa aibe loc in maxim 24 de ore de la deces si tocmai de aceea familia actritei o sa organizeze, cel mai probabil saptamana viitoare, si o ceremonie pentru fani, in care acestia pot aduce un ultim omagiu lui Elizabeth Taylor, considerata ultima mare legenda din epoca de aur a cinematografului hollywoodian

Elizabeth Taylor a murit
miercuri, la varsta de 79 de ani, in urma unui infarct.



Citeste si:
Cătălin Botezatu, nemulțumit de ținutele purtate de Carmen Iohannis...
Cătălin Botezatu, nemulțumit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.