Cătălin Botezatu nu a fost deloc mulțumit de ținutele purtate de Carmen Iohannis la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a și crede că ar fi putut să nu o dea atât de tare în bară, dacă ar fi fost puțin mai atentă la detalii. Iată ce a zis creatorul de modă despre rochiile pe care le-a ales Prima Doamnă a țării.

Cătălin Botezatu, despre ținutele lui Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă de la noi din țară, iar de câte ori are ocazia, analizează ținutele vedetelor de la noi din țară, care participă la tot felul de evenimente, de cele mai multe ori de la noi din țară. De data aceasta, cea despre care a avut ceva de zis este nimeni alta decât Prima Doamnă a țării noastre, care a mers la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

După părerea lui Cătălin Botezatu, Carmen Iohannis nu a ales tocmai cele mai potrivite rochii pentru locurile în care a mers alături de soțul ei și nu a avut cum să nu își exprime opinia în fața lumii întregii, fiind extrem de dur în declarații. Având în vedere că a fost o ocazie istorică pentru ei, creatorul de modă crede că ar fi trebuit să fie cu mult mai atentă la ceea ce a purtat. Prima rochie a lui Carmen Iohannis a fost una din catifea, cu un decolteu mult prea mare, din câte a zis chiar Bote, în cadrul interviului pe care l-a acordat recent.

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai portivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru click.ro.

Creatorul de modă a mai zis că ar fi trebuit să urmeze exemplul lui Jacqueline Kennedy Onassis, fostă primă doamnă a Americii și să poarte astfel un decolteu mult mai mic. Nici măcar pălăria pe care a ales-o nu a fost pe gustul său, dar crede că măcar lungimea rochiei a fost corect aleasă. A doua rochie nu i-a plăcut nici ea și și-a exprimat punctul de vedere și în acest sens, punând accesul pe faptul că este o rochie prost lucrată, care are cute peste tot și pare șifonată.

Citeste si:
Alege cercei handmade care să te scoată în evidență
Alege cercei handmade care să...

„În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată! Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, a mai zis el, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.