Lady Gaga, care si-a construit o imagine de vedeta dura si are aparitii din ce in ce mai excentrice, a facut cateva dezvaluiri surprinzatoare si chiar a plans in timpul realizarii unui documentar despre viata ei, in care marturiseste ca se simte ca un copil ratat.

Intr-un documentar realizat de HBO despre turneul sau "Monster Ball", Lady Gaga a daramat imaginea plina de incredere pe care o afiseaza mereu si a aratat ca este de fapt nesigura si trista, scrie dailymail.co.uk.

Cantareata este filmata in cabina sa in timp ce se pregateste pentru un concert si vorbeste despre faima si fanii ei, pe care ii numeste "micii monstri". Lady Gaga, pe numele real Stefani Germanotta, explica responsabilitatea pe care o are fata de fanii sai si vorbeste despre greutatile pe care le-a intalnit in drumul ei catre faima, iar la un moment dat izbucneste in lacrimi. [[VIDEO] Lady Gaga a cazut din nou pe scena]

"Cateodata inca ma simt ca un copil ratat la liceu si trebuie sa ma ridic si sa imi spun in fiecare dimineata ca sunt un superstar ca sa pot trece peste ziua aceea si sa fiu pentru fanii mei asa cum vor ei sa fiu. Dar cateodata insa simt ca oamenii vor sa ma distruga. Nu pot fi distrusa, nu voi fi distrusa si nu veti putea niciodata sa distrugeti regatul format din fanii mei", spune Gaga plangand.


Vedeta continua sa vorbeasca despre lupta sa pentru succes si despre eforturile pe care le face pentru cei ca ea.

"Eu lupt pentru fiecare copil care este ca mine, care se simte asa cum m-am simtit eu si cum inca ma simt. Doare atunci cand stiu ca oamenii nu inteleg cata realitate este in imaginea mea. Ei vad ruj si peruci si nu inteleg. Eu vreau doar sa fiu o regina pentru ei si cateodata nu ma simt asa. Nu mai este vorba de a fi castigatoare pentru mine. Acum este vorba de a fi castigatoare pentru toti", afirma Gaga. [Gaga vrea sa apara goala la TV]

Cantareata isi pleaca apoi capul si se roaga pentru curaj inainte de a urca pe scena.

Luna trecuta Lady Gaga a marturisit intr-un interviu ca in anii de liceu a fost intimidata si jignita de catre colegii ei, iar aceste traume nu vor disparea niciodata. [[VIDEO] Lady Gaga, in apropierea Pastelui: "Sunt indragostita de Iuda!"]

Citeste si:
Lady Gaga, colaborare cu brandul de șampanie Dom Perignon
Lady Gaga, colaborare cu...

"Batjocura ramane cu tine toata viata. Nu eram niciodata castigatoare, eram mereu invinsa, si sentimentul acesta a ramas inca", a spus vedeta.

Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale carui videoclipuri au depasit un miliard de vizualizari pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010. Totodata, albumul "The Fame Monster" al cantaretei Lady Gaga este cel mai bine vandut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumparate la nivel mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.