Cântăreața Lady Gaga a anunțat că va lansa o colecție limitată de sticle de șampanie în cadrul unei colaborări cu brandul Dom Perignon.

Artista americană, în vârstă de 35 de ani, a anunţat această colaborare cu renumitul producător de şampanie, miercuri, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram.

Mesajul este însoţit de o fotografie realizată de Nick Knight, care o prezintă pe vedeta pop în timp ce ţine într-o mână o cupă de şampanie rosé, obţinută din recolta anului 2006.

Recent, Lady Gaga a colaborat cu brandul Oreo pentru a lansa „Chromatica", o colecţie de biscuiţi cu un design inspirat din albumul ei omonim.

Tradiţionalii biscuiţi Oreo, realizaţi din ciocolată neagră şi cremă albă, au fost înlocuiţi în linia lansată de Lady Gaga de biscuiţi roz strălucitor şi cremă verde fosforescent.

Noile produse sunt decorate cu logoul albumului „Chromatica", o inimă, iar ambalajul lor conţine o imagine care o prezintă pe Lady Gaga în timp ce poartă tocuri gigantice, informează AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Aprilie 2021 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.