Heidi, femela de oposum care sufera de strabism, devenita vedeta in Germania si in lume pentru prezicerile sale cu privire la castigatorii premiilor Oscar, va deveni cadou pentru participantii la gala Academiei Americane, sub forma unei jucarii de plus, informeaza Reuters.

Producatorul german de jucarii Koesener a semnat un contract la New York pentru a furniza animalutele de plus realizate dupa modelul Heidi pentru ceremonia Oscarurilor, scrie MEDIAFAX.

Heidi, care traieste la Gradina Zoologica din Leipzig, a devenit celebra dupa ce fotografia sa a fost publicata in tabloidul german Bild in decembrie, dar a trecut la statutul de star international dupa aparitia sa la o televiziune americana.

"Este o oportunitate magnifica pentru o firma mica, cum e a noastra",
a declarat Helmut Schache, directorul firmei Koesener. "Dorinta mea esta ca una dintre celebritati sa tina jucaria in mana in fata camerei de luat vederi, dar vom vedea daca se va intampla asta", a mai spus Schache.

Cei care au primit nominalizari la Oscar, prezentatorii galei, dar si alti invitati de marca ai ceremoniei, primesc cadouri cu ocazia evenimentului, care constau in obiecte luxoase si vouchere.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 27 februarie la Los Angeles.

Femela oposum Heidi ar putea deveni la fel de celebra ca Paul, caracatita denumita "oracolul" Cupei mondiale la fotbal din 2010, incercand sa prezica cine va castiga prestigioasele statuete, in cadrul galei de decernare a premiilor Oscar.

Veniturile obtinute din aceasta operatiune vor finanta proiectele viitoare de dezvoltare ale Gradinii Zoologice din Leipzig, care va primi in plus o donatie din partea postului ABC. O parte din incasarile obtinute din vanzarile de jucarii din plus "Heidi" va fi directionata catre aceste proiecte.

  • La peste trei ani de la rasunatorul succes mediatic repurtat de ursul polar Knut de la Gradina zoologica din Berlin, femela de oposum Heidi, in varsta de doi ani si jumatate, urmeaza sa isi faca prima aparitie in public abia in luna iulie, la Leipzig. Insa micutul marsupial, nascut in statul american Carolina de Nord si ajuns la Leipzig in mai 2010, are deja zeci de mii de admiratori pe reteaua de socializare Facebook.

Problemele oculare de care sufera Heidi ar fi cauzate de faptul ca animalul este usor supraponderal si din acest motiv un mic depozit de grasime s-a format in spatele ochilor.
Citeste si:
Oposumul Heidi a murit
Oposumul Heidi a murit
In ultimele doua zile Heidi a prezis cine va lua Oscarul pentru "cea mai buna actrita" si "cel mai bun actor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.