Heidi, femela de oposum care sufera de strabism, a prezis ca Natalie Portman va castiga premiul Oscar in acest an la categoria "cea mai buna actrita in rol principal"

Dupa caracatita Paul, care a avut dreptate in toate predictiile facute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud si care a murit anul trecut, la sfarsitul lunii octombrie, acum a venit randul micutului marsupial sa-si dovedeasca talentele.

In fiecare zi simpaticul oposum este eliberat intr-o curte, in care ingrijitorii amplaseaza un rand de cinci statuete pe care sunt lipite fotografiile celor cinci nominalizati in fiecare categorie. Statueta pe care Heidi o va atinge prima cu labuta va fi desemnata castigatoare.

Pentru ca Heidi sa nu se simta prost ca sufera de strabism, pozele actritelor au suferit cateva modificari

Predictiile vor fi difuzate in emisiunea “Jimmy Kimmel Live” de pe postul ABC iar sapatamana aceasta Heidi si-a indreptat atentia asupra actritei Natalie Portman.

Actrita este deja considerata mare favorita la Oscar, dupa ce a fost desemnata cea mai buna actrita atat la Globurile de Aur cat si la BAFTA.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.