Katy Perry nu a avut mereu incredere in sine si a marturisit ca in adolescenta isi ura bustul proeminent.
Cantareata, in varsta de 26 de ani, vorbeste despre complexele pe care le avea in adolescenta in numarul din martie al revistei Ell, pentru care a realizat si un pictorial foarte colorat, scrie inrumor.com.

“Aveam sani enormi si nu stiam ce sa fac cu ei. Am purtat bustiere care sa ii faca sa para mai mici, iar asta nu a fost deloc dragut”, a declarat vedeta, marturisind ca la acea vreme isi dorea sa arate ca modelul Kate Moss.

De asemenea, cantareata, care este casatorita cu actorul Russell Brand, a mai spus ca vrea sa-si intemeieze o familie si nu ii este teama sa aiba copii.

“Vreau copii. Cred ca unora le este teama sa aiba copii pentru ca se gandesc ca-si iau adio de la cariera, dar vreau sa mi traiesc viata complet”.


Katy Perry a declarat ca i-a fost foarte usor sa-si imprumute vocea filmului de animatie despre creaturile albastre. Cantareata sustine ca se simte ca un personaj de desene animate in viata reala si poate de aceea i-a venit foarte natural sa interpreteze vocea personajului Smurfette.

"Pentru mine filmul Smurfs a fost foarte distractiv pentru ca de multe ori, cam 360 zile din an, ma simt ca un desen animat. Asa ca ... sa interpretez un desen animat a fost un lucru natural de facut (…) Interpretand pentru The Smurfs pot sa ma duc la studio in pijamale si sa am o voce foarte draguta”, a declarat cantareata sambata la lansarea propriului parfum intitulat "Purr".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.