Implicata in scandaluri peste scandaluri, de cele mai multe ori legate de droguri, ultimii zece ani au fost destul de turbulenti pentru Kate Moss.
Cu toate acestea, vedeta nu a incetat niciodata sa arate bine si recent a fost desemnata de revista Vogue drept "Cel mai bine imbracata femeie a deceniului", scrie DailyMail.
46919, LONDON, UNITED KINGDOM - Monday November 1, 2010. Kate Moss, wearing a sparkly jumpsuit and fur overcoat, is given a hand as she leaves China Tang restaurant in London's Park Lane. Photograph: Smart Pictures, PacificCoastNews.com

“In ultimii zece ani, Kate Moss a avut cea mai mare influenta asupra stilului vestimentar al femeilor din intreaga lume. Mereu, a aratat chic si modern”
, a declarat Alexandra Kotur, director la revista Vogue.

Moss, care a fost inclusa si pe lista celor mai influente femei din Marea Britanie, s-a lansat, de curand, si in domeniul bijuteriilor. Aceasta a creat o linie de bijuterii pentru un lant de magazine britanic, urmand s-o lanseze impreuna cu cea mai recenta colectie de articole vestimentare a sa.

British model Kate Moss arrives at the memorial service for Alexander McQueen at St. Paul's Cathedral, in central London, September 20, 2010. REUTERS/Paul Hackett (BRITAIN - Tags: FASHION SOCIETY OBITUARY)

In ceea ce priveste viata personala, Kate Moss s-a casatorit luna trecuta cu cu iubitul ei, Jamie Hince, membrul trupei The Kills .

LONDON, UNITED KINGDOM - JULY 05: Jamie Hince and Kate Moss attend Mario Testino's exhibition 'Kate Who?' at Phillips De Pury on July 5, 2010 in London, England. (Photo by Stuart Wilson/Getty Images)


Pe lista celor mai bine imbracate vedete, intocmita de editorii Vogue, se mai afla si Lady Gaga, numita drept cea mai “inovatoare” vedeta si prima doamna a Americii, Michelle Obama, despre care Vogue scrie ca “nu exista un exemplu mai bun pentru <democratia> in moda”.

Nu a fost omisa nici actrita Jessica Biel care a primit tilul de “American Beauty” sau Sarah Jessica Parker numita “Haute Bohemian


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.