Katy Perry a declarat ca i-a fost foarte usor sa-si imprumute vocea filmului de animatie despre creaturile albastre.

Cantareata sustine ca se simte ca un personaj de desene animate in viata reala si poate de aceea i-a venit foarte natural sa interpreteze vocea personajului Smurfette, scrie musichat.ro

"Pentru mine filmul Smurfs a fost foarte distractiv pentru ca de multe ori, cam 360 zile din an, ma simt ca un desen animat. Asa ca ... sa interpretez un desen animat a fost un lucru natural de facut (…) Interpretand pentru The Smurfs pot sa ma duc la studio in pijamale si sa am o voce foarte draguta”, a declarat cantareata sambata la lansarea propriului parfum intitulat "Purr".

Smurfette e unul dintre personajele principale ale serialului de desene animate creat in 1981 de Hanna-Barbera.

Potrivit cinemarx.ro, micuta albastra a fost creata de vrajitorul cel rau Gargamel care a facut-o din lut albastru, zahar, condimente, lacrimi de crocodil, o jumatate de pachet de minciuni, palavrageala de cotofana si cea mai tare piatra in loc de inima. Smurfette a complotat doar putin impotriva strumfilor, fiindca lui Papa Smurf i s-a facut mila de ea si a schimbat vraja lui Gargamel, facand-o un strumf adevarat,o fata adorata de tot satucul.

Noul film spune aventurile strumfilor la New York, unde au fost alungati prin vraja de Gargamel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.