Ken si Barbie, celebrul cuplu de papusi care a socat o lume intreaga cand s-au despartit, dupa o relatie de 43 de ani, ar putea sa se impace anul acesta.

Cu un nou look a la Justin Bieber si un nou nume - Sweet Talkin Ken – papusa Ken va porni in 2011 intr-o noua aventura, cu scopul de a o recuceri pe Barbie, scrie cnn.com.

De asemenea, Ken si-a facut un profil pe Facebook si un cont pe Twitter si si-a propus sa apeleze la orice metoda de a o recuceri pe simpatica papusa. Astfel, sa nu fiti suprinsi daca veti vedea panouri publicitare cu declaratiile de dragoste ale lui Ken in genul: “Barbie stiu ca suntem din plastic, dar dragostea noastra este reala” sau “Barbie, tu esti singura papusa din viata mea”.

Anul acesta Ken implineste 50 de ani si de-a lungul timpului a fost comercializate de compania Mattel in diverse tinute la fel ca si Barbie.

Cele doua papusi nu s-au casatorit niciodata, chiar daca Barbie a fost comercializata si in rochie de mireasa.

In februarie 2004 cele doua personaje s-au "despartit", optand pentru o viata de celibatar.

"La fel ca alte cupluri celebre de la Hollywood, povestea de iubire dintre Barbie si Ken a ajuns la final”
, declara la acea vreme vicepresedintele de marketing al companiei Mattel.


In 1956, in timpul unei calatorii alaturi de copii sai Barbara si Kenneth prin Europa, Ruth Handler (1916-2002) a descoperit papusa germana Bild Lilli. Lilli a inspirat-o atat de mult pe creatoare, incat si-a cumparat trei exemplare diferite: doua pentru fiica sa si una pentru a o propune ca macheta la Mattel (co-fondatorul Barbie). Lilli era inspirata de un personaj foarte popular dintr-o serie de benzi desenate create de Reinhard Beuthin in anii '50 pentru ziarul Bild-Zeitung Die.

La intoarcerea sa in Statele Unite, Handler a muncit mult la prelucrarea papusii Lilli (cu ajutorul inginerului Jack Ryan), iar dupa multe incercari a luat viata papusa Barbie, botezata dupa fiica sa.

Aceasta si-a facut debutul in New York, la American International Toy Fai, la 9 martie 1959, data care este, de asemenea, utilizata ca ziua de nastere oficiala a brandului.

Citeste si:
Păpușa Ken a împlinit 60 de ani de când este lansată pe piață
Păpușa Ken a împlinit 60 de...

Click aici pentrua citi istoria Barbie.


Cand a implinit varsta de 50 de ani, Barbie a primit rochii de mireasa in valoare de 15.000 de euro semnate de cei mai importanti creatori de moda ai momentului.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.