O companie din Marea Britanie a fost acuzata ca doreste sa profite de apropiata casatorie a printului William cu logodnica sa Kate Middleton pentru a obtine profituri consistente, dupa ce a lansat pe piata cutii de prezervative cu efigia cuplului regal

Produsul, comercializat sub numele "Crown Jewels Condoms of Distinction" , este considerat "lipsit de gust" de catre expertii specializati in comentarea chestiunilor legate de casa regala britanica, relateaza thesun.co.uk.

"Prezervativele regale" se vand cate trei, in cutii de culoare violet, ce prezinta o fotografie a printului William si a logodnicei sale Kate Middleton.

Textele imprimate pe aceste cutii ii indeamna pe utilizatorii produsului "sa se intinda pe spate si sa se gandeasca la Anglia", promitandu-le, totodata, "un curs de o calitate superioara in arta de a face dragoste". Intr-un alt text tiparit pe ambalaj, producatorii acestor prezervative afirma: "La fel ca in cazul casatoriilor regale, sexul cu persoana iubita reprezinta o ocazie de neuitat".

In interiorul cutiilor se afla si un "ghid de folosire" a acestor prezervative, comercializate ca suveniruri, intr-o gama intitulata "Heritage Edition", in care producatorii lor afirma nici mai mult nici mai putin ca "britanicii sunt unii dintre cei mai buni amanti din lume, avand in spate o traditie care dateaza de multe generatii", informeaza MEDIAFAX.

Hugh Pomfret, purtatorul de cuvant al companiei producatoare, sustine ca aceste prezervative regale reprezinta "suvenirul perfect" pentru ca fiecare britanic sa isi aminteasca cu placere de casatoria regala ce va avea loc pe 29 aprilie la Londra. "Le-am cerut angajatilor nostri sa creeze aceste prezervative de o calitate superioara. In anii care vor veni, ele vor deveni un suvenir placut care le va reaminti oamenilor de acea zi magica", a declarat Hugh Pomfret.

Citeste si:
Prințul William și Kate Middleton s-au ales cu noi titluri după...
Prințul William și Kate...

Insa Ingrid Seward, editorul sef al revistei Majesty, considera ca aceste prezervative sunt complet lipsite de bun gust si sunt mai degraba daunatoare. "Printul William are un excelent simt al umorului, insa, de aceasta data s-a mers mult prea departe. Nu este nimic altceva decat o modalitate ieftina de a obtine, rapid, castiguri financiare".

Reprezentantii de la Buckingham Palace au refuzat sa faca orice fel de comentarii pe aceasta tema.

  • Si China profita de pe urma casatoriei lui William cu Kate
La randul lor, fabricantii chinezi fac avere de pe urma anuntului casatoriei printului William al Marii Britanii, vanzand zeci de mii de copii ieftine ale inelului de logodna primit de Kate Middleton.

In noiembrie 2010, printul William si logodnica sa, Kate Middleton, au prezentat in fata camerelor de filmat ale jurnalistilor britanici inelul cu safir albastru, inconjurat de diamante, care i-a apartinut mamei printului William, printesa Diana.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

In afara de aceste copii ale inelului de logodna, comercializate la preturi mici, cuprinse intre 45 de centi si 7,5 dolari, atelierele chinezesti produc si alte obiecte care au legatura cu apropiata casatorie a printului William - cesti, farfurii si brelocuri - gravate cu numele cuplului sau avand aplicata fotografia cuplului regal.

Printul William si Kate Middleton, care s-au cunoscut pe cand erau studenti la Universitatea St. Andrews din Scotia, au o relatie de aproape 10 ani, marcata de cateva despartiri si reimpacari.

William, fiul cel mare al printesei Diana, decedata in 1997, si Kate Middleton, ambii in varsta de 28 de ani, s-au logodit in luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacante private pe care au petrecut-o in Kenya.

Casatoria lui Kate Middleton cu printul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa casatorie dintre printul Charles si printesa Diana, celebrata in 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divortat in 1996, iar printesa Diana a murit in urma unui accident de automobil, la Paris, in 1997. Ulterior, Charles s-a casatorit cu Camilla, o veche prietena a sa.

Citeste si:
VIDEO O tânără s-a filmat când înțeapă mai multe prezervative...
VIDEO O tânără s-a filmat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.