O tânără care a stârnit stupoare pe Internet este căutată de polițiști. În goana după vizualizări pe Tik Tok, s-a filmat în timp ce înțeapă mai multe prezervative dintr-un supermarket din Sibiu și le pune înapoi la raft. Comentariile au curs, oamenii fiind revoltați de gestul său necugetat.

Sibiu: O tânără s-a filmat când înțeapă prezervative într-un supermarket, apoi le pune înapoi la raft

În filmare se poate observa cum adolescenta, aflată pe un raion dintr-un supermarket, râde în timp ce desface o cutie de prezervative și înțeapă unul dintre ele cu un ac de siguranță.

„Scoatem unul, nu contează care e...Ia uite aici. Și pe partea asta, da? Oricum sunt numai trei. Care sunt șansele? Acum, hai, să-l pun la loc!”, spune fata.

„Doar la casă le-am găsit dar n-am avut cum face asta lângă casele de marcat deci am mers pe alt raion", a explicat în dreptul videoclipului.

Nu este primul videoclip controversat pe care aceasta îl postează pe contul personal de Tik Tok. Cu mai bine de 1 milion de aprecieri și aproape 100.000 de urmăritori, ea distribuie constant filmări cu provocări sau videoclipuri cu mesaje și ipostaze indecente.

Ce riscă?

Fata riscă cel puțin dosar penal pentru distrugere. Cert este că cercetările vor fi extinse, dat fiind că este vorba despre o speță complicată. Atunci când imaginile au ajuns în atenția celor de la magazin, imediat au fost demarate verificări.

Mai exact, toate cutiile cu prezervative care erau la raft au fost controlate, iar cele care aveau ambalajul deteriorat au fost retrase de pe piață. Rămâne de văzut dacă reprezentanții centrului comercial vor depune o plângere pe numele ei.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Ianuarie 2022 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.