Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au primit noi titluri după ce Regina Elisabeta s-a stins din viață câteva zile în urmă. Cei doi soți și-au actualizat noile titluri și pe paginile personale de pe rețelele sociale. Aceștia sunt acum Prințul și Prințesa de Wales.

Prințul William și Kate Middleton au primit titluri noi. Care sunt acestea

Fiul cel mare al regelui Charles al III-lea, William, în vârstă de 40 de ani, a primit titluri noi după moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Acesta a moștenit titlul de Duce de Cornwall.

În cadrul primului său discurs, noul rege Charles al III-lea a spus că fostul duce și fosta ducesă de Cambridge vor primi titlurile de Prinț și Prințesă de Wales. Imediat, noile titluri au fost actualizate și pe paginile de socializare ale cuplului regal.

Charles al III-lea a devenit rege al Marii Britanii

​Charles al III-lea a fost proclamat rege de către Consiliu de Succesiune, după ce Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în urmă cu câteva zile. Ceremonia s-a desfășurat la Palatul St James.

Cu această ocazie, William a moștenit și titlurile scoțiene de Duce de Rothesay, Conte de Carrick, Baron de Renfrew, Lord al Insulelor și Prinț și Mare Administrator al Scoției.

Kate Middleton vrea să își creeze propria cale în istorie

Potrivit unei surse apropiate familiei regale, soția lui William, Kate, a afirmat că apreciază istoria familiei regale asociată cu rolul Prințesei de Wales, însă aceasta își dorește să își creeze propria cale.

„Cuplul se concentrează pe aprofundarea încrederii și respectului poporului din Țara Galilor în timp. Prințul și Prințesa de Wales își vor aborda rolurile în modul modest și umil în care și-au abordat munca anterior. Cu Catherine alături de el, noul nostru prinț și prințesă de Wales vor continua să inspire și să conducă conversațiile noastre naționale”, a spus sursa.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.