Celebrul actor va primi prima stea pe Walk of Fame din Bucuresti, "un punct de referinta pentru cultura romana prin gazduirea stelelor ce omagiaza actori romani consacrati".

COCOR si Teatrul Metropolis alaturi de Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti (ATMB) lanseaza luni, 31 ianuarie, la orele 14.00, in Piata Timpului, proiectul cultural Walk of Fame .

„Arta actorului nu inseamna imitarea vieti, ci expresia ei, iar teatrul este cea mai vie expresie artistica pe care omul o poate realiza. Actorul este, a fost, si va fi, legatura intre lumea palpabila si cea a ludicului, a imaginarului, el este mesagerul visurilor si al gandurilor noastre; actorul face posibila intalnirea neincetata a oamenilor cu jocul. Pentru toate acestea aducem o reverenta daruirii actorului pentru publicul sau si va invitam sa inauguram impreuna Walk of Fame, in semn de pretuire pentru valorile artistice ale teatrului si filmului romanesc” a declarat George Ivascu, Director General al Teatrului Metropolis.

Urmand modelul celebrei Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului va deveni un punct de referinta pentru cultura romana prin gazduirea stelelor ce omagiaza actori romani consacrati. Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe website-ul www.cinemagia.ro.

„Inaugurarea Walk of Fame s-a facut prin distinctia acordata lui Florin Piersic in urma a peste 50 ani de activitate. Proiectul va continua cu acordarea de distinctii lunare si altor artisti romani consacrati pana cand Piata Timpului va reusi sa gazduiasca cele mai importante stele din cultura noastra”, declara Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor.

Evenimentul se va desfasura in Piata Timpului, aflata in imediata vecinatate a magazinului Cocor si a centrului istoric al capitalei.

Citeste si:
VIDEO Florin Piersic, amintiri dureroase: „Sora mea s-a înecat în...
VIDEO Florin Piersic,...


Actorul Florin Piersic considera ca atribuirea numelui sau unui cinematograf din Cluj-Napoca reprezinta "cel mai mare cadou" pe care il putea primi cu ocazia zilei sale de nastere. Actorul a implinit joi, 75 de ani.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.