Actorul Florin Piersic considera ca atribuirea numelui sau unui cinematograf din Cluj-Napoca reprezinta "cel mai mare cadou" pe care il putea primi cu ocazia zilei sale de nastere, el urmand sa implineasca, joi, 75 de ani.

Florin Piersic a ajuns la inaugurarea cinematografului calare pe un cal maro, imbracat in costumul lui “Margelatu”, personaj care l-a facut celebru.

Florin Piersic a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca ideea primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, de a schimba denumirea cinematografului "Republica" a fost "extraordinara" si a glumit spunand ca spera ca va avea acces gratuit si ca nu i se va cere bilet de intrare, transmite MEDIAFAX.

" Atribuirea numelui meu cinematografului «Republica», care a fost renovat, este cel mai mare cadou pe care il puteam primi de ziua mea , cand implinesc 75 de ani. Ideea primarului Sorin Apostu a fost extraordinara. Eu sunt cinematograf. Lumea crede acum ca e al meu, dar nu e. Nu e macelarie sau magazin de confectii. Sper ca o sa ma lase sa intru pe gratis, ca doar nu o sa-mi ceara bilet", a spus actorul, care si-a amintit ca in sala fostului cinema "Republica" statea in picioare la filme, pe vremea cand era elev.

Actorul a promis ca va veni la cinematograful care ii poarta numele ori de cate ori va sosi la Cluj si va sta in spatele salii sa vada cati spectatori sunt.

"O sa stau in fundul salii, sa ii numar pe spectatori, sa vad daca le place", a precizat Florin Piersic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.