Daca pana acum ne-a surprins cu tinutele ei extravagante, acum, Lady Gaga ne socheaza cu o noua idee.

Cantareata vrea sa creeze un parfum care miroase a sange si sperma.

Potrivit dailytelegraph.com, Lady Gaga a angajat deja mai multe persoane pentru a se ocupa de nou parfum. Cel mai probabil cantareata se bazeaza pe un segment mic de piata si anume vampirii si dependentii de sex.


Lady Gaga a oferit in premiera un remix al viitorului sau album intitulat "Born This Way", la prezentarea de moda a lui Theirry Mugler de la Paris, 19 ianuarie 2011. Cantareata a fost rugata de catre Mugler sa fie directorul muzical pentru show-ul de miercuri al designer-ului, de la Paris Fashion Week. Alaturi de directorul creativ al brand-ului, Nicola Formichetti, ea a creat soundtrack-ul pentru spectacol.

La aproape un an de cand a fost numita director de creatie al grupului Polaroid, Lady Gaga a prezentat rodul muncii sale.
Extravaganta cantareata a impresionat asistenta la Consumer Electronic Show 2011 cu seria "Grey Label by Haus of Gaga", marca Polaroid. Aceasta a lansat mai multe gadgeturi printre care o pereche de ochelari care au camera foto incorporata, o imprimanta mobila si o camera foto Polaroid, relateaza macworld.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.