Lady Gaga a oferit in premiera un remix al viitorului sau album intitulat "Born This Way", la prezentarea de moda a lui Theirry Mugler de la Paris, 19 ianuarie 2011.
Cantareata a fost rugata de catre Mugler sa fie directorul muzical pentru show-ul de miercuri al designer-ului, de la Paris Fashion Week. Alaturi de directorul creativ al brand-ului, Nicola Formichetti, ea a creat soundtrack-ul pentru spectacol.

GaGa s-a implicat in proiectul casei de moda frantuzesti pentru ca Formichetti este stilistul ei propriu. “Il iubesc, prietenul meu geniul, colaboratorul meu pentru mai mult decat orice bucata de imbracaminte sau dulap pe care le posed. Dar sa nu ii spuneti ca am spus asta (…) El le-a ales pe toate”, a declarat Lady Gaga, potrivit thehollywoodgossip.com.

Piesa nenumit de pe albumul "Born This Way", care se va lansa pe 23 mai, este cantata in limba germana. Cu toate acestea, cantareata declara in piesa: "Eu nu vorbesc germana/ Dar eu pot, daca doriti", potrivit Musichat.

  • Poate ca Lady Gaga a fost pe buzele tuturor, insa Rick Genest, modelul tatuat cu un schelet pe intreg corpul, a facut tot showul.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.