La aproape un an de cand a fost numita director de creatie al grupului Polaroid, Lady Gaga a prezentat rodul muncii sale.

Extravaganta cantareata a impresionat asistenta la Consumer Electronic Show 2011 cu seria "Grey Label by Haus of Gaga", marca Polaroid. Aceasta a lansat mai multe gadgeturi printre care o pereche de ochelari care au camera foto incorporata, o imprimanta mobila si o camera foto Polaroid, relateaza macworld.com.

GL20 este prima pereche de ochelari care filmeaza si fac fotografii. Ei sunt capabili sa fotografieze tot ceea ce vede persoana care ii poarta si sa afiseze apoi acele imagini pe ecrane cu dimensiunea de 1,5 inch ce sunt incluse in lentilele acestor ochelari.

Cel de-al doilea produs prezentat de Lady Gaga in cadrul Consumer Electronic Show 2011, care a avut loc joi la Las Vegas, este GL10 Instant Mobile Printer. Acesta este o imprimanta mobila care se poate conecta cu telefoanele mobile via Bluetooth si permite printarea fotografiilor imediat ce acestea sunt realizate cu telefonul mobil. Dispozitivul va fi lansat in magazine in luna martie la un pret de 150 de dolari.

Lady Gaga a mai lansat si GL30 Instant Digital Camera, un dispozitiv ce combina tehnologia imprimantelor Polaroid traditionale cu tehnologia unei camere foto digitale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.