Celebra realizatoare tv si-a deschis sufletul si a vorbit pentru prima data despre dramele din viata ei.

Intr-un interviu acordat lui Piers Morgan de la CNN, Oprah a marturisit ca la 14 ani a vrut sa se sinucida cand a aflat ca este insarcinata.

“M-am gandit ca inainte sa nasc o sa ma sinucid”,
a declarat vedeta, povestind ca in acea perioada mama ei a trimis-o sa locuiasca cu tatal ei in Nashville iar acesta nu avea nicio idee despre ceea ce se petrecea cu fiica lui.

"Acestea sunt regulile casei si va trebui sa le respecti. La ora 10.00 seara vei merge la culcare si prefer sa imi vad fiica innecata in Cumberland River decat sa o vad aducand rusine si indecenta in familia mea, prin nasterea unui copil ilegitim", a declarat Oprah, rememorand cuvintele tatalui ei.

"Ma gandeam ca nu am de ales, trebuie sa ma sinucid”, a mai spus Oprah, potrivit showbizspy.com.

Din pacate bebelusul a murit la nastere, insa vedeta a vazut aceasta tragedie ca o noua sansa la viata.

"Asa eram la 14 ani. Nu-mi amintesc cum anume am decis sa imi schimb viitorul. Insa stiam deja de pe atunci ca, daca ai un copil din flori, viata ta va fi terminata. Dupa ce bebelusul a murit - copilul nu a fost adus acasa de la spital -, am stiut ca mi-a fost oferita o a doua sansa", a adaugat Oprah Winfrey.


Luna trecuta, Oprah Winfrey a acordat jurnalistei Barbara Walters un interviu emotionant in care a declarat ca nu este lesbiana. Aceasta confesiune a venit in urma unor zvonuri potrivit carora celebra realizatoare de televiziune ar avea o relatie cu o femeie.

De asemenea, Oprah a negat zvonurile potrivit carora s-a despartit de iubitul ei Stedman Graham si spune ca acesta este inca iubitul si partenerul ei de peste 20 de ani.


In primavara anului trecut, Kitty Kelley a scris o biografie neautorizata a celebrei Oprah Winfrey, care scoate la lumina subiecte delicate din viata prezentatoarei de televiziune, considerata cea mai bogata femeie din showbiz.
Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.