Oprah Winfrey a acordat jurnalistei Barbara Walters un interviu emotionant in care-si dezvaluie o latura mai putin stiuta.
In ultima vreme au tot circulat zvonuri cu privire la o presupusa relatie a ei cu femei, insa celebra realizatoare de televiziune a declarat cu ochii in lacrimi ca nu este lesbiana.

"Nu sunt lesbiana. Nu sunt nici macar vreun fel de lesbiana. Si motivul pentru care ma enerveaza subiectul este ca probabil cineva crede ca mint. Asta in primul rand. In al doilea rand... cine ar vrea sa se ascunda? Nu asa imi traiesc eu viata"
, a declarat ea, citata de Daily Mail.

Oprah, in varsta de 56 de ani, a explicat ca Gayle King, cea despre care se zvonea ca ar fi implicata intr-o relatie intima cu ea, este “mama pe care nu a avut-o niciodata. Este sora pe care si-o doreste oricine. Este prietena pe care o merita toata lumea”.

“Nu cunosc o persoana mai buna ca ea. Plang pentru ca ma gandesc ca nu i-am spus niciodata asta", a declarat Winfrey.


TV personality and actress Oprah Winfrey, a 2010 Kennedy Center Honoree, poses with escort Stedman Graham for photographers on the red carpet as they arrive for an evening of gala entertainment at the Kennedy Center, December 5, 2010, in Washington,D.C. The Honors are bestowed annually on five artists for their lifetime achievement in the arts, culture and entertainment. UPI/Mike Theiler Photo via Newscom

De asemenea, Oprah a negat zvonurile potrivit carora s-a despartit de iubitul ei Stedman Graham si spune ca acesta este inca iubitul si partenerul ei de peste 20 de ani.

In interviul, care va fi difuzat joi la postul TV ABC, vedeta a vorbit si despre motivul pentru care nu are copii, explicand ca acestia nu ar fi fost compatibili cu cariera ei.


Celebra realizatoare si prezentatoare de televiziune va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", in mai 2011, dupa 25 de ani de difuzare. Aceasta va lansa, in ianuarie 2011, propriul canal de televiziune, OWN, in parteneriat cu Discovery Communications.

Oprah Winfrey, one of the 2010 Kennedy Center honorees, poses for the formal class photo with his fellow honorees following the formal Artist's Dinner at the United States Department of State in Washington, D.C. on Saturday, December 4, 2010. UPI/Ron Sachs/Pool Photo via Newscom
Realizatoarea de televiziune Oprah Winfrey ocupa primul loc in clasamentul Forbes, in timp ce cantareata Lady Gaga a intrat in top direct pe locul patru.

Oprah si-a reluat locul fruntas in clasamentul celor mai puternice si influente celebritati de pe planeta, presarat anul acesta de ascensiuni si coborari spectaculoase. Oprah Winfrey a reusit sa revina in frunte dupa ce anul trecut a fost detronata de actrita Angelina Jolie, clasata anul acesta pe locul 18, dar si pentru ca, intre timp, si-a rotunjit conturile cu 315 milioane de dolari



Numai 14 femei din lume au reusit sa-si castige singure averea, potrivit clasamentului "The World's Richest Self-Made Women" realizat de Forbes. Printre acestea se numara si Oprah Winfrey, care s-a clasat pe pozitia a sasea o avere de 2,4 miliarde de euro.
Citeste si:
Luni incepe festivalul Bucharest Pride 2016
Luni incepe festivalul...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.