Adriana Trandafir a fost pe punctul de a se sinucide, într-un moment extrem de greu din viața sa și a vorbit despre acest subiect, așa cum nu a mai făcut-o până acum. Actrița a mărturisit ce anume a adus-o exact în starea aceea, dar și cine i-a salvat viața.

Adriana Trandafir, despre momentul în care a vrut să se sinucidă

Adriana Trandafir nu a avut deloc parte de un trecut ușor, iar acum de fiecare dată când este nevoită să discute despre toate momentele grele prin care a trecut, își stăpânește cu greu lacrimile. Fosta concurentă de la Asia Express a avut și clipe în care singura soluție pe care o vedea era aceea de a-și lua zilele, doar că din fericire a existat cineva care a ajutat-o în acest și ușor, ușor și-a revenit, dar asta nu înseamnă că a uitat cât de greu i-a fost și că nu a fost afectată ani la rândul.

Vedeta își dorea, undeva prin anul 1985, să se mute în America alături de omul pe care îl iubea și a luptat din greu pentru a face rost de bani și de viză. Anii au trecut, iar într-o noapte a fost nevoită să decidă clar dacă se mută sau dacă rămâne, doar că întâmplarea a făcut ca băiatul respectiv să nu o mai aștepte, ci se însura deja cu altă persoană. În România nu mai avea nimic, pentru că Securitatea făcuse tot posibilul să o scoată de pe TV și de pe radio, iar cu părinții ei era deja certată.

A renunțat la viză, a lăsat pașaportul la secție și se simțea complet debusolată și chiar s-a gândit la sinucidere. În timp ce se plimba pe stradă, a întâlnit-o pe doamna Elena Deleanu, directoarea de la tetarul Giulești, care a dus- o la spectacol și care, fără să își dea seama i-a salvat viața.

„Am mai trăit ceva grav, s-a întâmplat în anul 1985, când am avut actele depuse pentru a pleca în America, unde aveam o poveste de iubire. Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu vreau să-mi citesc dosarul. Ani de zile am luptat pentru bani și pentru viză. M-am scos de peste tot, televiziune și radio. Până la urmă am obținut viza și s-a întâmplat ceva, o poveste în care, într-o noapte, a trebuit să iau decizia dacă să plec sau să rămân. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta. În noaptea în care am aflat am albit. În România nu mai aveam nimic, fără radio și fără tv, mă certasem cu părinții, aveam doar o rochie de mireasă și verighetele pregătite.

Citeste si:
Un militar francez a fost găsit mort în camera unui hotel din Capitală
Un militar francez a fost...

Am fost și am depus pașaportul la secția de pașapoarte, am renunțat la viză, spre stupoarea tuturor oamenilor legii care 2 ani au încercat să mă convingă să nu plec. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid. Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la teatrul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat.”, a declarat Adriana Trandafir, pentru fanatik.ro.

Mai mult de atât, Adriana Trandafir a fost și în moarte clinică, după ce a făcut șoc anafilactic, chiar de ziua sa. A fost declarată moartă, de către medicii spitalului CF2 din Capitală. Nu îi era frică de moarte, iar acum vorbește foarte ușor despre ea și consideră că a fost o experiență interesantă.

Citeste si:
Un barbat de 87 de ani s-a aruncat de la etajul 8, în Timișoara
Un barbat de 87 de ani s-a...

„Am fost și în moarte clinică, dar cred că am niște îngeri păzitori care m-au învățat să merg mai departe. Am făcut un șoc anafilactic, chiar de ziua mea. Întâmplător mă aflam chiar în curtea spitalului CF2 din București. Am fost luată și declarată moartă. Țin minte că m-am dus în tunel până sus, era atât de frumos și bine acolo, nu mi-a fost frică de moarte, acum pot să vorbesc ușor despre ea. Până unde am ajuns a fost bine, de aia mi-a părut rău că m-am întors, a fost o experiență foarte interesantă.”, a mai zis actrița, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.