Un militar francez din cadrul Forțelor Armate Franceze a fost găsit fără suflare duminică, în camera unui hotel din nordul Bucureștiului. Acesta avea o foarfecă înfiptă în gât.

Militar francez, găsit mort în camera de hotel

Un militar francez în vârstă de 41 de ani a fost identificat fără suflare în camera unui hotel de patru stele din nordul Capitalei. Bărbatul era militar în cadrul Forțelor Armate Franceze și împreună cu alți colegi militari francezi s-au cazat la hotel pe data de 3 noiembrie. Camerele militarilor au fost rezervate până la data de 3 ianuarie.

Trupul militarului a fost găsit de către o cameristă a hotelului, care a intrat în cameră după ce a bătut de mai multe ori, iar bărbatul nu a răspuns. Potrivit primelor informații, ușa camerei nu prezintă urme de forțare. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și un procuror de la Parchet. Aceștia au început să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului și încearcă să identifice toate detaliile și cirsumstanțele în care a avut loc tragicul eveniment.

Din primele informații, bărbatul a fost depistat cu o foarfecă înfiptă în gât. Oamenii legii presupun că este vorba despre sinucidere, însă nici varianta unui omor nu este exclusă. Cel mai probabil, în cursul investigațiilor s-ar putea implica și anchetatori din Franța, deoarece victima este cetățean străin.

Joi, 3 noiembrie, ministrul Apărării din Franța, Sébastien Lecornu, a inaugurat baza militară NATO de la Cincu, care găzduiește primul grup de luptă al NATO din România.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.