Social 18 Iulie 2022 08:48 de Clara Vacaru
Un bătrân de 87 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Dragalina din Timişoara. El a murit la impactul cu solul.

Un barbat de 87 de ani, care locuia cu sotia de 89 de ani intr-un bloc de locuinte de pe Bulevardul Dragalina din Timisoara, s-a aruncat in gol de la etajul 8 și a decedat la impactul cu solul.

Un barbat de 87 de ani s-a aruncat de la etajul 8, în Timișoara

Incidentul a avut loc luni dimineata, in jurul orei 6.00.

Înainte de a arunca de la etaj, bărbatul ar fi incercat mai intai sa isi taie venele, dar nimeni nu a sunat la numarul de urgente 112.

”La data de 18 iulie a.c, în jurul orei 6:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Dragalina din Timişoara,un bărbat s-a siuncis. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 87 de ani,care s-ar fi aruncat de la etajul 8 al imobilului în care locuia. În urma impactului cu solul, acesta a decedat”, transmite IPJ Timiş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Mai multe sinucideri prin aruncare de la etaj, în Timișoara

Mai multe persoane au murit în Timișoara în ultimele trei luni, după ce s-au aruncat de la etaj.

Pe 3 mai, o tânără din Timisoara s-a aruncat de la etajul 10 cu doi copii, de 3 și 6 ani, în brațe. Toți trei au murit în urma impactului.

Tot în luna mai, un preot reformat și soția lui, asistentă medicală, s-au sinucis într-o anexă a locuinței lor din din satul Sculia, județul Timiș. Cei doi soți au lăsat și un bilet de adio în care au mărturisit că suferă de depresie și că nu mai pot suporta greutățile vieții.

Pe 9 mai, o altă femeie a săvârșit o tentativă de suicid de la etajul cinci al unui bloc din Timișoara. Femeia se află în stare gravă la spital.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

În urmă cu o lună, o femeie de 34 de ani din Ucraina a încercat să se sinucidă de două ori ieri, 15 iunie, în Lugoj, județul Timiș. Ea a fost salvată și internată la Psihiatrie. Tot atunci, un bărbat de 35 de ani a sărit în gol de la etajul 8 al unui bloc pe bulevardul Simion Barnutiu, în Timișoara și a decedat la spital, la scurt timp.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Iulie 2022 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.