Social 3 Mai 2022 19:48 de Clara Vacaru
Un preot reformat și soția lui, asistentă medicală, s-au sinucis într-o anexă a locuinței lor din din satul Sculia, județul Timiș.

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, era preot reformat, iar soţia lui de 53 de ani era asistentă medicală la cabinetul stomatologic din localitate, scrie News.ro. Cei doi soți au lăsat și un bilet de adio în care au mărturisit că suferă de depresie și că nu mai pot suporta greutățile vieții.

Conform procedurilor, politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

”Azi, în jurul orei 09:10, poliţiştii oraşului Gătaia au fost sesizaţi că un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiţi decedaţi la locuinţa de domiciliu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi fiind găsiţi spânzuraţi într-o anexă a casei”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

O tânără de 33 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu doi copii în brațe, în Timișoara

O altă tragedie a avut loc în Timisoara, tot luni. O tânără de 33 de ani a ales să își pună capăt zilelor și s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, cu cei doi copii în brațe. Femeia și cei doi copii, un băiețel de 3 ani și o fetiță de cinci ani, au murit.

Tatal celor doi copilasi a fost anuntat de politisti despre nenorocire. Barbatul, de 36 de ani, se afla in Austria la munca si urma să se reîntoarcă în țară pentru a se recasatori cu mama micutilor, cei doi divorțând în urmă cu câțiva ani.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 08 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.