Social 3 Mai 2022 11:17 de Clara Vacaru
O femeie din Timisoara s-a aruncat de la etajul 10 cu doi copii, de 3 și 6 ani, în brațe. Cu toții cu murit la impactul cu solul.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, și-a luat cei doi copii, un băiețel și o fetiță, și a urcat până la etajul 10 al unui bloc din Timisoara, de unde s-a aruncat în gol.

Vecinii care i-au gasit inconstienti pe cei trei in fata blocului au dat imediat alarma, iar la locul tragediei au intervenit rapid 4 echipaje SMURD, scrie opiniatimisoarei.ro.

O femeie s-a aruncat de la etajul 10 cu doi copii în brațe, în Timisoara

La sosirea medicilor, femeia era decedată, iar medicii au început manevrele de resuscitare asupra celor doi copilași. Din păcate, după aproape o oră, și aceștia au fost declarat decedați.

“La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis autoritățile imediat după incident.

Politistii si procurorii au deschis o ancheta in cazul socantei intamplari de la Timisoara si fac cercetari pentru ucidere din culpa in incercarea de a intelege ce anume a impins-o pe femeie la gestul extrem si in ce conditii s-a petrecut nenorocirea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.