Social 16 Iunie 2022 09:11 de Clara Vacaru
O femeie de 34 de ani, din Ucraina a încercat să se sinucidă de două ori ieri, 15 iunie. Ea a fost salvată și internată la Psihiatrie.

Prima dată, tânăra s-a aruncat de pe un pasaj din Lugoj, fiind salvată de un curier care trecea prin zonă. Ea a fost transportată la spital unde, în urma controlului s-a constatat că avea mai multe vânătăi pe corp. Ulterior, tânăra a fost transportată la Poliție. Aici, le-a zis oamenilor legii că a căzut de pe bicicletă în urma cu cateva zile.

Refugiată internată la Psihiatrie, după două tentative de sinucidere. Tânăra nu le-a spus polițiștilor motivele gestului disperat

Dupa ce a plecat din sediul politiei, ucraineanca a fost observata de un echipaj de jandarmi când a sărit din mașina iubitului său, un bărbat din Timișoara, și s-a îndreptat din nou spre pasaj, scrie opiniatimisoarei.ro.

„Astazi, in jurul orei 12:18, politistii Municipiul Lugoj au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca pe pasarela de pe strada Buziasului din municipiu se afla o femeie care manifesta un comportament agitat, existand posibilitatea intentiei de a se sinucide. Politistii s-au deplasat de urgenta la fata locului, constatand faptul ca o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intentia de a se sinucide, insa, din fericire, a fost salvata de un cetatean”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

„Dupa finalizarea verificarilor, aceasta a plecat impreuna cu concubinul sau spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersectia strazilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, in timp ce autoturismul era in miscare, a deschis portiera cu intentia de a cobori din acesta, situatie surprinsa de catre un echipaj de jandarmi”, a precizat IPJ Timis.

Tânăra a fost salvată și de această dată, ce către jandarmi.

„Totul s-a intamplat ca in filme. O masina a oprit brusc in apropierea pasajului si, sub ochii colegilor nostri, portiera din stanga masinii se deschide, iar o tanara femeie alearga spre pod. Intuitia colegilor nostri i-a facut pe acestia sa o ajunga din urma si sa o opreasca la timp. in prezent, femeia se afla pe maini bune, in grija medicilor”, au transmis reprezentantii Jandarmeriei Timis.

Citeste si:
Adriana Trandafir, pe punctul de a se sinucide. Ce a adus-o în...
Adriana Trandafir, pe punctul...

Ucraineanca a fost internata la Clinica de Psihiatrie din Timisoara.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2022 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.