Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost eliminate de la Asia Express, seara trecută. Cele două concurente au pierdut cursa pentru ultima șansă în fața Natanticilor, cei care s-au descurcat puțin mai bine decât ele și care au demosntrat, până la urmă, că formează o echipă foarte puternică și competitivă.

Ce probleme are Adriana Trandafir

Maria Speranța și Adriana Trandafir au plecat în Asia Express, fără să aibă nici cea mai mică idee de ceea ce le va aștepta acolo. La fel ca toate celelalte echipe eliminate și ele sunt de părere că au avut parte de o experiență unică, pe care nu o vor uita niciodată și de pe urma cărora au avut atât de multe lucruri de învățat. Nu regretă faptul că au acceptat să facă parte din acest proiect și nici faptul că nu au putut merge mai departe.

Pentru ele, este mai mult decât suficient că au reușit să lupte în cele nouă etape de până acum, că au văzut atât de multe lucruri frumoase și că s-au bucurat de momente mamă-fiică la care nici nu visau. Nu a fost totul doar lapte și miere, pentru că actrița este de părere că are nevoie de un psihlog, deoarece se visează în cursă, făcând misiuni, lucru care nu o ajută prea tare în viața de zi cu zi.

„Drumul nostru în Asia Express a semănat cu un curcubeu. (…) Trebuie să merg la psiholog, pentru că mă văd numai în cursă”, a declarat Adriana Trandafir, la Asia Express.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2021 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.