Actrita Nicole Kidman si sotul ei, muzicianul Keith Urban, sunt parintii unei fetite nascute de o mama surogat la sfarsitul lunii decembrie 2010, informeaza Reuters.
"Familia noastra este cu adevarat binecuvantata si atat de recunoscatoare pentru ca l-a primit in dar pe bebelusul Faith Margaret", a declarat cuplul, potrivit MEDIAFAX.

"Nu exista cuvinte care sa exprime cu adevarat recunostinta pentru faptul ca toata lumea ne-a sprijinit, mai ales mama surogat", au mai spus cei doi artisti, care au anuntat ca sunt parintii biologici ai fetitei, ce s-a nascut pe 28 decembrie 2010, in orasul american Nashville.

Nicole Kidman s-a casatorit cu solistul de muzica country Keith Urban pe 25 iunie 2006. Cuplul mai are o fetita, Sunday Rose, nascuta pe 7 iulie 2008.


Actrita in varsta de 43 de ani a fost casatorita cu actorul Tom Cruise din 1990, acesta cerand divortul in 2001. Cuplul Nicole Kidman - Tom Cruise a adoptat doi copii: Connor si Isabella.

Nicole Kidman a devenit cunoscuta in 1995, cu filmul "Pe viata si pe moarte", in regia lui Gus Van Sant. A castigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat in filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alaturi de George Clooney si Marcel Iures, dar si in comedii romantice, precum "Ce vraji au mai facut fetele" (1998), alaturi de Sandra Bullock.

In 1999, Kidman a jucat in "Cu ochii larg inchisi", in regia lui Stanley Kubrick, iar in 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur si o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita. Actrita australiana a castigat Globul de Aur, premiul BAFTA si premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

Citeste si:
Vedetele strang fonduri pentru victimele incendiilor din Australia
Nicole Kidman, Familia Regala...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.