Politistii de frontiera au confiscat rulota in care a actrita Nicole Kidman a locuit in Romania cand a jucat in Cold Mountain, vehiculul fiind folosit pentru transportarea a peste 100 de kilograme de heroina, relateaza Realitatea TV.
Potrivit NewsIn, rulota de 5 stele in care starul american si-a petrecut saptamani intregi cand a fost in Romania sa filmeze Cold Mountain (2003) a apartinut unor traficanti de droguri.
  • Rulota de lux, folosita pentru trafic de droguri

Drogurile erau aduse in Romania din Turcia, iar cu ajutorul rulotei de lux erau transportate in Occident, cu precadere in Olanda si Italia. Pe langa transportul de droguri, rulota era folosita si la alte activitati, unele dintre ele de natura artistica.

"Rulota era achizitionata de traficanti si inchiriata unor firme de productie de filme si o foloseau pentru filmarea in diferite zone ale tarii", a declarat Fabian Badila, purtator de cuvant IGPF.

In acest fel a ajuns Nicole Kidman sa stea in rulota folosita la traficul de narcotice. La scurt timp dupa ce filmarile s-au incheiat, rulota a ajuns in custodia Politiei de frontiera, dupa ce politistii antidrog au descoperit in ea 112 kg de heroina.

O astfel de rulota, la mana a doua, se vinde cu peste 15.000 de euro. Aceasta rulota ar putea fi vanduta la un pret dublu, gratie amprentei lasate de Nicole Kidman. Rulota sta insa in curtea Politiei de frontiera din 2004, cand a fost confiscata. La fel ca alte obiecte de valoare, nu poate fi vanduta, deoarece nu exista o lege care sa permita valorificarea ei.

Potrivit Gizmondo, David Nelson, seful politiei a declarat ca habar nu avea ca “daca deschizi un site, si uiti de termenul lui, cineva il poate cumpara” si ca in curand Politia din Bluff City va avea o noua adresa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.