Un documentar produs de Discovery Channel, despre autopsia lui Michael Jackson, a starnit protestele fanilor artistului.

Fanii cantaretului au lansat si o petitie online, cerand directorilor postului Discovery Channel sa anuleze difuzarea documentarului “Michael Jackson's Autopsy", care are la baza raportul oficial intocmit de Institutul de medicina legala din Los Angeles si diverse documente si acte oficiale, scrie femalefirst.co.uk.

In cadrul acestui documentar, un medic legist va efectua o autopsie completa pe un cadavru artificial si va dezvalui "toate acele mituri de natura medicala care au existat in timpul vietii lui Michael Jackson: dependenta lui de droguri, vitiligo si celelalte boli de care se spunea ca suferea".

Asociatiile “MJ Justice Project” si “MJ Children” au lansat o campanile, incercand sa stopeze difuzarea acestui documentar, pe care il considera "scandalos si indecent".

Documentarul "Michael Jackson's Autopsy" urmeaza sa fie difuzat in Marea Britanie pe 13 ianuarie.


Guinness World Records confirma faptul ca posterul promotional realizat pentru noul album Michael Jackson este cel mai mare poster din lume.



Clipul este plin de imagini cu oameni care sarbatoresc opera regretatului Rege Pop. Printre acestea sunt presarate imagini cu Jackson din ultimii ani.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.