Clipul este plin de imagini cu oameni care sarbatoresc opera regretatului Rege Pop. Printre acestea sunt presarate imagini cu Jackson din ultimii ani.

Potrivit Musichat, regizorul pentru ineditul duet ales a fost Mark Pellngton, care a filmat in California. "Clipul este un tribut adus lui Machael si tot ce reprezinta el: viata, puterea iubirii, si multe altele. E un videoclip despre amintii, vindecare si bucurie", a declarat acesta.



"Hold My Hand" este extras de pe albumul "Michael", pe care, pe langa Akon, mai apar si Lenny Kravitz si 50 Cent. Desi "Michael" nu va aparea in Statele Unite pana pe 14 Decembrie, a fost facut disponibil gratuit pentru streaming pe site-ul oficial al lui Jackson.

Guinness World Records confirma faptul ca posterul promotional realizat pentru noul album Michael Jackson este cel mai mare poster din lume, masurand 51.30 m pe 51 m si are o suprafata totala de 8721 metri patrati, depasind cu 33 metri patrati vechiul record mondial detinut de posterul promotional realizat pentru Jocurile Olimpice din Vancouver 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.