Cristian Urziceanu, cel care ar fi vandut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, a fost adus in tara, fiind prezentat astazi instantei Tribunalului Bucuresti, care a confirmat mandatul de arestare in lipsa pe numele acestuia.

Cristian Urziceanu a fost prins si adus la Tribunalul Bucuresti pentru confirmarea mandatului emis pe numele lui in 18 octombrie pentru ca reprezinta pericol pentru ordinea publica, relateaza MEDIAFAX.

  • Judecatorii au confirmat acest mandat, astfel ca Urziceanu va fi dus in arest.

Judecatorul care a decis arestarea acestuia, arata in motivarea hotararii ca potrivit unei adrese a Inspectoratului de Politie Judetean Timis, depusa de anchetatorii bucuresteni la dosar, Urziceanu se afla in Spania.

Magistratul mai scria, in motivare, ca barbatul nu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat in dosar, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere pe care anchetatorii nu l-au putut aplica pentru ca Urziceanu nu a fost de gasit, el sustragandu-se astfel urmaririi penale.

  • Magistratul Tribunalului Bucuresti mai nota ca, in perioada martie - iulie, Sorin Cristian Urziceanu a detinut si vandut, fara drept, mai multor persoane, Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran, substanta din categoria pesticidelor, clasificata drept foarte toxica intr-o hotarare de Guvern din 2008 si a carei comercializare este interzisa conform normelor legale in vigoare.

Barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole a fugit in Spania

Tribunalul Bucuresti a decis, in 18 octombrie, arestarea preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu.

Certificatul medico-legal de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" a atesat faptul ca Madalina Manole s-a sinucis cu Furadan.

Surse judiciare declarau, la inceputul lunii octombrie, pentru MEDIAFAX, ca in cazul privind sinuciderea Madalinei Manole pot fi continuate cercetarile doar in ceea ce-l priveste pe cel care a vandut Furadanul.

Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.