Legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar Furadan, nefiind gasite in sange alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slabit.

"Nu am descoperit alcool in sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole. Este doar o cantitate foarte mare de Furadan", a declarat pentru MEDIAFAX, directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

El a spus ca, in acest moment, nu se poate stabili concentratia pe care o avea pesticidul cand a fost ingerat.

"Nu putem stabili care a fost concentratia pe care o avea Furadanul ingerat de artista. Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul de Furadan ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon", a aratat directorul general al INML "Mina Minovici".

Potrivit acestuia, din punctul de vedere al legistilor raportul in cazul Madalinei Manole se considera incheiat, singura problema ramasa de clarificat fiind legata de concentratia de Furadan.

In urma cu doua saptamani, surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Madalina Manole mancase mult inainte sa inghita Furadan, ceea ce a scazut concentratia solutiei.

"Furadanul in stare pura este o substanta solida. In agricultura este folosit in solutie. Solutia se realizeaza prin dizolvarea Furadanului solid intr-un solvent. Solutia obtinuta poate avea o concentratie mare, sa zicem 90%, dar niciodata suta la suta ca substanta pura", au precizat experti din cadrul anchetatorilor.

  • “Sinuciderea” Madalinei, indusa prin vrajitorie

Sub protectia anonimatului, o somitate in medicina legala a declarat pentru ziarul “Ring” ca, in cazul artistei, n-ar fi exclusa o „sinucidere indusa prin vrajitorie”, insa aceasta pista ar fi aproape imposibil de demonstrat si de acceptat prin mijloacele rationaliste ale criminalisticii de la noi.

„La noi, inca primeaza ancheta clasica…Familia stie probabil mult mai multe, dar nu ne spune, desi pe aceasta tema au fost cateva anchete jurnalistice foarte interesante, inclusiv cele din «ring». Am vazut recent si un documentar interesant, pe Discovery, despre o posedare multipla. La noi insa, aceste lucruri nu sunt luate in serios, desi fenomenul e foarte studiat si e chiar religie de stat in Brazilia. Deocamdata, la noi, ancheta clasica primeaza”
, a spus „legistul din umbra”.

Citeste si:
Fratele regretatei Mădălina Manole a pus-o la zid pe Maria...
Fratele regretatei Mădălina...

„Totul e orientat spre magie … In cazul «Madalina Manole», toate povestile astea cu mersul la «Sf. Ciprian» (biserica detinatoare a moastelor sfantului - n.r.) si toate celelalte sunt orientate pe ideea de magie. Nu cred ca a fost o determinare directa a celor din jur, ci vrajitorie. Lumea e innebunita dupa magie alba, magie neagra… Si-au dat drumul si vrajitoarele, si priceputii, si nepriceputii… Si babele de la sat. In traditiile noastre, conceptele astea precrestine sunt bine impletite cu crestinismul. Din pacate, aceste efecte nu pot fi demonstrate prin metodele clasice ale medicinei legale”, a mai spus „legistul” .

Ieri, ziarul “Ring” a dezvaluit ca medicii legisti verifica daca, pe langa Furadan, in stomacul Madalinei s-ar fi putut afla si celebra sibutramina, substanta folosita in tratamentul obezitatii.

Citeste si:
Doua femei si trei copii au ars de vii dupa ce vecinii le-au...
Doua femei si trei copii au...

Chiar daca produsul este interzis la comercializare, Madalina si l-a comandat de pe Internet fara probleme, spun apropiati ai sai, potrivit Click!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.