Actorul spaniol Javier Bardem ar putea juca intr-un film despre chilienii care sunt blocati intr-o mina din San Jose, in desertul Atacama, de aproape doua luni.

Actorul recompensat cu premiul Oscar este favorit pentru rolul principal in acest film care va prezenta povestea celor 33 de chilieni blocati intr-o mina de peste doua luni si care urmeaza sa fie scosi la suprafata in zilele urmatoare, relateaza MEDIAFAX, potrivit contactmusic.com.

Producatorii filmului urmeaza sa vorbeasca cu victimele pentru a prezenta si versiunea lor despre aceasta drama.

Oamenii au ramas blocati intr-o mina din San Jose pe 5 august, primul contact cu ei fiind stabilit la 17 zile dupa tragedie. Minerii vor fi scosi la suprafata in cursul zilelor urmatoare, printr-un tunel de salvare care are o lungime de 622 de metri.

Ministrul chilian al Minelor, Laurence Golborne, a declarat ca, desi nu se poate exclude posibilitatea unui accident in cursul operatiunilor de salvare, putul de evacuare se afla "in foarte bune conditii". Potrivit presei internationale, operatiunea de salvare va debuta pe 13 octombrie.

Javier Bardem este un actor spaniol de succes, cu o filmografie bogata. De-a lungul anilor, el a fost de doua ori nominalizat la premiile Globul de Aur, pentru rolurile din filmele "Viata si epoca lui Reinaldo Arenas" (2001) si "Marea dinlauntru" (2005). De asemenea, Bardem a fost recompensat cu un premiu Oscar pentru rolul din "Nu exista tara pentru batrani" (2008). Javier Bardem a jucat recent in "Vicky Cristina Barcelona" (2008), in regia lui Woody Allen, si "Biutiful" (2010), de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Citeste si:

Unii dintre minerii din Chile se tem sa urce la suprafata cu o nacela

Minerii din Chile vor fi scosi la suprafata miercuri


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.