David Beckham era sa sara la bataie cu un suporter, dupa ce acesta a facut o aluzie la relatiile extraconjugale ale fotbalistului.

Suporterul LA Galaxy i-a spus lui Beckham sa “termine cu prostituatele”, moment in care fotbalistul s-a infurita si s-a intors spre acesta cerandu-i sa repete acuzatia.

“Am fost surprins sa-l vad pe David ca se intoarce din drum pentru a-l confrunta pe pe tanarul care a facut aluzia. Ma asteptam ca David sa ignore comentariul si sa-si vada de drum”,
a declarat un suporter pentru News of the World.

A inselat-o David Beckham pe Victoria?

Dupa ce revista In Touch a scris ca Beckham a intretinut relatii sexuale cu o prostituata de lux, in urma cu trei ani, sportivul a hotarat sa iasa la atac. David Beckham a negat vehement ca ar fi intretinut vreodata relatii intime cu prostituata britanica de origine bosniaca, Irma Nici, si a decis sa o dea in judecata, solicitand daune in valoare de 7,85 de milioane de dolari.

Beckham vrea 7,85 milioane de dolari de la prostituata mincinoasa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.