Acuzat de prostituata britanica de origine bosniaca Irma Nici ca si-a inselat nevasta in urma cu trei ani, fotbalistul David Beckham a hotarat sa iasa la atac.

Mai exact, sportivul a negat vehement ca ar fi intretinut vreodata relatii intime cu bruneta si a decis sa o actioneze in judecata, solicitand daune in valoare de 7,85 de milioane de dolari.

"David este gata sa rastoarne pamantul ca sa dea de femeia asta, care a crezut ca poate inventa asa ceva pe seama lui si sa scape nepedepsita. Tipa s-a purtat atat de josnic cu sotia si copiii lui, facandu-i sa sufere, incat nu se va lasa pana nu ii va veni de hac", a povestit un amic al fotbalistului, citat de Can Can.

O apropiata a famiei Beckham a declarat pentru publicatia The Sun ca Victoria se simte tradata si se gandeste sa plece inapoi in Anglia. “Simte ca toata lumea se uita la ea si o vorbeste pe la spate”, a declarat prietena sotilor Beckham.

A inselat-o David Beckham pe Victoria?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.