David Beckham, unul dintre cei mai faimosi fotbalisti din lume, a calcat si el stramb.

Revista In Touch, citata de huffingtonpost.com, sustine ca Beckham a intretinut relatii sexuale cu o prostituata de lux, care costa nu mai putin de 10.000 de dolari pe noapte.

Femeia, pe numele ei Irma Nici, pretinde ca ar fi facut sex de cinci ori cu David Beckham in 2007.

  • David Beckam, un amant mediocru?

Nici, in varsta de 26 de ani, spune ca David este un barbat tandru, dar cand vine vorba de sex este un amant destul de mediocru si i-a dat nota 7.5.

"A fost ceva fantastic. Toate aceste femei viseaza sa fie cu el si eu am avut norocul sa fac asta. A fost foarte incitant"
, a spus Nici.

Femeia sustine ca la un moment dat devenise chiar confidenta lui David, care se plangea ca sotia sa , Victoria, este prea slaba si ca ii placea mai mult de ea atunci cand avea forme mai mari.

Mai mult, Nici sustine ca la un moment dat David a mai cerut o fata in pat pentru a avea parte de un “trio fantastic”, scrie DailyMail.

Fotbalistul, care este casatorit de 11 ani cu fosta componenta Spice Girls, Victoria Beckam, sustine ca va da in judecata publicatia InTouch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.