Sotul Madalinei Manole, Petru Mircea, a dus testamentul sentimental al artistei la Parchetul Tribunalului Bucuresti, urmand ca procurorii sa faca o expertiza grafoscopica a documentului in dosarul privind moartea artistei, au declarat, miercuri, surse judiciare.

Petru Mircea a dus, luni, la Parchet Tribunalului Bucuresti testamentul sentimental al artistei, care va fi expertizat. El a mai adus marti si alte documente scrise de ea, dar trebuie sa aduca si alte inscrisuri, pentru comparatie, pentru ca un expert sa poata stabili daca acesta i-a apartinut.

De asemenea, sotul cantaretei a fost si miercuri la Parchet, unde a dat o declaratie suplimentara in acest dosar, au mai spus sursele judiciare.

El se va prezenta si joi, urmand sa mai duca alte documente.

Procurorii nu au primit inca concluziile medicilor legisti cu privire la decesul artistei, iar in functie de acestea, vor putea finaliza dosarul.
Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, a prezentat, miercuri, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, varianta integrala a scrisorii lasate de artista inainte sa se sinucida, precizand ca nu a falsificat-o, dar si jurnalul acesteia, care va fi dezbatut in editia de joi a emisiunii.

Scrisoarea de adio a Madalinei Manole

Petru Mircea a prezentat continutul integral al scrisorii lasate de Madalina Manole.

"Sunt o neputincioasa, o nevrednica, o complexata, am un milion de defecte si astea ma fac sa ma gandesc ca trebuie sa ma opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toti ma iubiti, si mi-ati aratat asta, mereu. Si totusi eu gandesc ca trebuie sa ma opresc aici cu viata! Mi-a daruit Dumnezeu cel mai frumos si curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare si minunat dar, copilasul nostru; cei mai buni si sacrificati parinti din lume, frate drag, nepoti dragi, rude, prieteni, atata lume cu suflet curat in jurul meu. Nu le merit, nu stiu ce sa fac, sa am gija de ele, cum sa am grija de ele, cum sa le fiu de folos. Sunt de neiertat, ma gandesc la voi toti, dar si la ce sa fac sa nu mai fiu. Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si tata. Poate ma va ierta, mai tarziu! Cand va fi mare!", scria Madalina Manole in scrisoare, transmite Mediafax.

Citeste si:
Și-a donat scheletul la Muzeul de Ştiinţe din Aiud. Povestea lui...
Și-a donat scheletul la...

De asemenea, artista isi mai dorea ca sotul ei, Petru Mircea, sa aiba grija de copilul lor si sa ramana bani pentru el. "Si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc, am ajuns aici numai din vina mea! Si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu. Pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau sa ramana bani pentru pui mic (scoli) si ... pentru Mihaita, Marian, Mihaela....", isi incheie artista scrisoarea.

Petru Mircea a respins acuzatiile socrilor sai potrivit carora ar fi falsificat scrisoarea.

Totodata, in scrisoare artista mai scrie: "Nu ma judecati si nu va judecati, dragii mei parinti si dragul meu frate. Va implor. De dragul copilului meu si al lui Mihaita (copilul fratelui Madalinei Manole, n.r.)".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.