Pentru a raspunde acuzatiilor familiei sotiei sale, Radu Mircea a dezvaluit in cadrul emisiunii Happy Hour un "testament sentimental" al artistei.

Acesta a declarat ca a ales sa dea publicitatii ultimele cuvinte ale sotiei sale pentru a pune capat acuzatiilor si jignirilor din partea familiei sotiei sale.

„Aceasta scrisoare este un lucru foarte personal si este tot ce mi-a ramas. Sunt ultimele cuvinte ale sotiei mele. Am decis sa fac publica aceasta scrisoare ca urmare a acuzatiilor care mi-au fost aduse in ultima vreme”, a spus Petru Mircea in cadrul emisiunii Happy Hour de la PROtv.

  • Scrisoarea Madalinei Manole pentru familie

"Si ai mei scumpi (n.r. parintii si fratele Madalinei) sa ma ierte, atat pot sa gandesc. Am ajuns aici numai din vina mea. Si sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu, pentru tot ce a facut, pentru mine, pentru sufletul lui. Pui mic (n.r. copilul Madalinei) sa ramana o perioada la Botosani cu mama si tata. Poate ma va ierta mai tarziu, cand va fi mare , a scris Madalina familiei inainte de a se sinucide. Scrisoarea a fost deja depusa la dosar.

Radu Mircea a mai dezvaluit faptul ca dupa fiecare tentativa de sinucidere, Madalina Manole spunea ca isi doreste foarte mult sa-si vegheze familia din alta parte. "In noaptea aceea pe care am petrecut-o in rezerva de spital, Magda mi-a spus: «Ai vazut, nu m-a recunoscut nimeni!». Se temea ca nu mai este cunoscuta. In timpul pe care l-a petrecut la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, Madalina Manole a fost consultata de un psiholog. Rezultatul se afla la dosar", a mai spus acesta.

Citeste pe acelasi subiect:

Analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole s-a incheiat

Parintii Madalinei Manole renunta la proces



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.