Actorul si regizorul Mel Gibson a scapat nevatamat dupa un accident de circulatie minor, care a avut loc in seara de duminica, dupa ce a pierdut controlul automobilului sau Maserati, pe o strada din Malibu, au informat autoritatile americane, citate de AFP.

Accidentul, in care nu a mai fost implicat niciun alt automobil, a avut loc la ora locala 20.35, pe o strada din Malibu. "Dintr-un motiv necunoscut, Mel Gibson a virat la dreapta si s-a lovit de stancile de pe marginea soselei", a declarat politia rutiera californiana (CHP) intr-un comunicat, relateaza MEDIAFAX.

"Mel Gibson a oferit toate informatiile necesare ofiterilor de politie sositi la locul accidentului, a semnat o declaratie si a fost condus acasa de catre un prieten", a precizat CHP.

"Automobilul sau a fost remorcat. Ipoteza conducerii automobilului sub influenta drogurilor sau a alcoolului a fost indepartata", se precizeaza in acelasi comunicat.

Mel Gibson a mai fost in atentia presei cu un scandal in 2006, cand a fost arestat in Malibu, pentru ca a fost prins conducand automobilul sub influenta alcoolului, cu o alcoolemie de doua ori peste limita legala. Actorul a fost plasat atunci in regim de eliberare conditionata, pentru trei ani, si a trebuit sa achite o amenda de 1.300 de dolari, dupa o internare obligatorie intr-o clinica de dezintoxicare.

Atunci, vedeta a socat Hollywood-ul dupa ce i-a spus politistului care l-a retinut ca "evreii sunt responsabili pentru toate razboaiele din lume". Actorul originar din Australia si-a cerut ulterior scuze pentru aceasta afirmatie.

In ultimele saptamani, Mel Gibson a avut din nou probleme cu politia din Los Angeles, care il ancheteaza pentru o presupusa agresiune comisa asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.

Mel Gibson este catolic practicant, a fost crescut in Australia si in anii '90 a fost unul dintre cei mai populari si mai bine platiti actori din lume. El a castigat doua premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" si "cel mai bun film", in 1995, cu pelicula "Inima neinfricata". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" si "Apocalypto" a revenit in ianuarie pe marile ecrane, dupa o pauza de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness".

Citeste si:
Mel Gibson, despre scandalul sexual de la Hollywood: Cred ca...
Mel Gibson, despre scandalul...

Cariera lui Mel Gibson, in pericol?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.