Cantaretul va lansa mai intai inca un volum al „Amintirilor din copilarie”

Pavel Stratan are o vara plina, in care se imparte intre spectacolele de la mare si inregistrarile pentru noul album. Artistul, care nu a epuizat inca amintirile din copilarie, va lansa la toamna al treilea volum al "povestii". Stabilit in Bucuresti de putina vreme, Stratan a "gustat", dupa toate probabilitatile, din viata de cartier, caci isi pregateste debutul intr-un alt gen muzical: hip-hop. Chiar daca la prima vedere pare o gluma, Stratan ne asigura ca e cat se poate de serios.

EVZ: Viata la Bucuresti?

Pavel Stratan: M-am mutat in Bucuresti anul trecut, in toamna. Atunci mi-am adus si familia, adica pe sotia mea, Rodica, si pe fiica mea Cleopatra, care are acum doi ani si sapte luni. Am inchiriat un apartament si pot spune ca aproape ne-am stabilit in Bucuresti.

Va simtiti straini aici?

Cu Bucurestiul m-am acomodat din mers, pentru ca nu ma preocupa foarte tare procesul de adaptare. Ma intereseaza doar sa-mi fac treaba si am avut treaba, slava Domnului! Sotia mea s-a acomodat o data cu mine si nu cred ca vreunui moldovean ii este greu sa se adapteze traiului de aici. Poate invers ar fi mai greu...

Tu canti. Ea ce face?

Rodica este ca formatie inginer, insa nu lucreaza deocamdata, in primul rand pentru ca este copilul prea mic. Merge la sala de sport in mod constant si are grija de noi. De Cleopatra si de mine, pentru ca si eu sunt un copil, putin mai mare... Merg la Chisinau ori de cate ori am timp. Acolo imi sunt rudele, prietenii si amintirile, acolo am lasat o particica din sufletul nostru. Nu mai vorbesc de "eroii" din cantecele mele: Ghita, Vasile Mangu, Cota, Luluta, Lida. Dar si ei ma viziteaza de fiecare data cand vin la Bucuresti.

Cum merge lucrul la noul album?

Acum ma impart intre Litoral si Bucuresti. Am cateva concerte pe saptamana la mare, iar in restul timpul vin aici pentru inregistrari. Noul disc va fi volumul trei al "Amintirilor din copilarie", va pastra aceeasi tema, pentru ca inca nu le-am terminat de spus. Eu asa simt ca trebuie sa compun, nu ma preocupa strategiile de marketing.

Ce vei face dupa ce epuizezi amintirile?

Numai cine nu a avut copilarie se poate plictisi. Dar, dupa reactia publicului, s-a parea ca nu se plictiseste asa de repede. Voi vedea insa acest lucru la lansarea albumului, care va fi in luna noiembrie. Intentionez ca acesta sa fie ultimul album pe tema amintirilor din copilarie. Dupa asta ma apuc de hip-hop.

Daca nu e gluma, Pavel Stratan cantand hip-hop....
Va fi ceva total diferit de hip-hop-ul care exista acum. Nici eu nu stiu cum va suna. Voi renunta la chitara, pentru ca nu se poate face hip-hop cu un instrument in brate.

Si pana atunci?

Saptamana viitoare filmez un videoclip nou, pentru piesa "Visul", de pe "Amintiri din copilarie" - volumul doi, un cantec dedicat tatalui meu, care a murit. Este o piesa sensibila, la care eu tin foarte mult si prin care transmit alt fel de emotii.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.