Un concert al trupei U2 obliga clubul Juventus Torino sa isi paraseasca propriul stadion.

Trupa irlandeza U2 a obligat clubul de fotbal Juventus Torino sa schimbe locul de desfasurare a unui meci, dupa ce stadionul fusese rezervat pentru doua evenimente simultane, informeaza contactmusic.com.

Formatia U2 se va intoarce pe scena pe Stadio Olimpico din Torino, pe 6 august, dupa ce Bono, solistul trupei, a fost nevoit sa anuleze mai multe concerte, in urma unei operatii chirurgicale la spate, potrivit Mediafax. Membrii trupei U2 vor petrece urmatoarele doua saptamani la Torino, pentru repetitii. [Solistul U2, ingrijit de medicul clubului de fotbal Bayern Munchen]

Managerii clubului italian au fost nevoiti sa isi reorganizeze programul, deoarece concertul trupei U2 a fost programat in aceeasi zi cu partida dintre Juventus Torino si Shamrock Rovers, din Europa League. Astfel, meciul a fost mutat, partida urmand sa aiba loc la Modena, in timp ce muzicienii de la U2 vor urca pe scena de pe Stadio Olimpico din Torino.

Rockerii irlandezi din trupa U2, care au incasat peste 130 de milioane de dolari din turneul lor mondial "360°" si din alte contracte comerciale, in perioada iunie 2009 - iunie 2010, s-au clasat pe prima pozitie in topul Forbes al muzicienilor cu cele mai mari venituri pe plan mondial anul trecut.

Turneul mondial "360°" promoveaza cel de-al 12-lea album de studio al U2, "No Line On The Horizon", lansat pe 2 martie 2009. Potrivit specialistilor, acest turneu este cel mai scump din istorie, insa strategia trupei irlandeze de marire a capacitatii scenice, cu ajutorul unei uriase scene mobile rotative, o premiera in domeniu, a avut rezultatele scontate. Fiecare concert a generat incasari medii de 7 milioane de dolari, fiind urmarit, in medie, de aproape 70.000 de spectatori - un nou record in domeniu.

Citeste si:
Cătălin Cazacu, surprins în club cu o altă femeie. Ce a avut de zis...
Cătălin Cazacu, surprins în...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.