Cătălin Cazacu a fost surprins în club cu o altă femeie, iar recent a făcut și o serie de declarații despre cele întâmplate, deși au trecut câteva zile bune de când imaginile respective au început să circule pe internet.

Ce a zis Cătălin Cazacu în apărarea sa

Cătălin Cazacu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ramona Olaru, iar de curând aceștia chiar au decis să se și mute în apartamentul bărbatului. Mai mult de atât, cei doi îndrăgostiți se gândesc serios și la nuntă și au dat, la un moment dat, o serie de declarații în acest sens, tocmai de aceea imaginile în care el a fost surprins alături de o altă femeie i-au șocat pe fanii lor. Mai apoi, Cazacu a simțit nevoia să vină cu o serie de explicații în acest sens și a transmis că se afla acolo în interes de serviciu în clubul respectiv, ceea ce însemnă că nu a făcut nimic rău. De asemenea, a mai precizat că le-a remarcat pe fetele care îl pozau și chiar le-a adresat și o întrebare.

„Eram în interes de serviciu. Mulți văd, puțin pricep și nimeni nu înțelege. Erau două domnișoare care în loc să se distreze, stăteau așa în continuu. Și le-am întrebat: ‘E totul ok?’”, a declarat Cătălin Cazacu, la Antena Stars.

Colegii lui de breaslă au sărit repede în apărarea sa. De exemplu, Andrei Ștefănescu i-a transmis că, data viitoare, ar trebui să facă și el poze persoanelor în cauză și să le pozteze pe internet, ia Natalia Mateuț a spus despre el că este un bărbat cât se poate de cuminte și că nu s-a întâmplat nimic acolo, așa cum ar vrea unii să creadă.

„Nu erau de pozat. Data viitoare o să le pozez și eu. Sunt și deștept și cuminte.”, a mai zis Cătălin Cazacu.

Nu doar el a primit critici dure despre faptul că își petrece nopțile prin cluburi, ci și frumoasa lui parteneră de viață pe care au tras-o la răspundere pentru felul în care alege să se îmbrace, în momentul în care decide să se distreze alături de prietenii ei, în club. Enervată din cauza comentariilor pe care le-a primit, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a transmis un mesaj în mediul online, în speranța că oamenii vor înceta să o judece din orice.

Citeste si:
Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina...
Anca Neacșu a sărit în...

„Și mai sunt unii care lasă comentarii așa, din neant, sau care spun lucruri despre mine pe care și eu le aflu atunci, pe moment. Dar nu mai bine ne bucurăm noi de viață, fiecare de a lui? Așa cum poate.

Pentru că avem câțiva ani de trăit pe pământul ăsta, în viața asta și noi ne încărcăm să aruncăm cu noroi unul în altul. Haide, eu am 33 de ani și nu mai vreau să stau așa să-ți arunc ție cu noroi pe Instagram.”, a transmis Ramona Olaru pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.