Ramona Olaru nu a stat prea mult pe gânduri și a luat decizia de a se muta din apartamentul lui Cătălin Cazacu. Mulți au crezut că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că aceștia s-au despărțit, dar nu se pune problema de una ca asta, iar asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit de ce anume a considerat că așa este cel mai bine pentru ea.

Ramona Olaru s-a mutat din apartamentul lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și-a făcut bagajele, și-a luat pisicile și s-a mutat din apartamentul lui Cătălin Cazacu, dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că relația lor ar fi ajuns la final, așa cum au crezut mulți dintre admiratorii lor, ci din cu totul și cu totul alte motive despre care blondina a vorbit, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat. Cei doi au planuri serioase de viitor și chiar s-au gândit la nuntă, pentru ca mai apoi să se mute împreună în apartamentului bărbatului.

Asistenta TV nu și-a dorit să se mute oricum, ci să și renoveze după bunul plac casa în care locuiesc împreună, doar că între timp au intervenit anumite situații care au determina-o pe aceasta să se mute pentru o vreme din apartamentul partenerului ei de viață. Motivul pentru care a luat această decizie este unul foarte simplu și anume că și-a dorit ca mutarea sa acolo să se facă în clipa în care este complet renovat și aranjat totul, pentru a nu fi nevoită să mai muncească în plus.

Retail jobs

"Nu am pus mâna. De fapt, am vrut să mă mut pentru o perioadă, ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața. Doar nu mă mărit ca să muncesc în continuare. Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E "terminat" acum fără noi.", a declarat Ramona Olaru, pentru ego.ro.

Mai mult de atât, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a zis că nu se aștepta ca renovările apartamentului să dureze chiar atât de mult timp. Lucrările încă durează, iar vedeta a ajuns la concluzia că nu ar fi trebuit să se bazeze pe niște muncitori care lucrează în ritmul lor, nu când își dorește clientul. Ea și partenerul ei și-au dorit ca lucrările să se termine într-o lună, ceea ce în mod clar nu le-a ieșit conform planului, pentru că persoanele acelea mai au lucrări și în alte locuri și nu se pot ocupa numai de locuința lor.

Citeste si:
Oana Roman își mută mama de la centrul de recuperare. Ce mesaj i-a...
Oana Roman își mută mama de...

"Nu s-a terminat pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia. Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu. Noi am zis că terminăm într-o lună, dar nu este așa. Fix așa avem parte. Dar se pare că în paralel mai lucrează și în altă parte și mai vin o zi, apoi nu mai vin câteva zile.", a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.