Ramona Olaru și Cătălin Cazacu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum sunt deja pregătiți să se mute împreună. Aceștia nu doar că se vor muta în aceeași casă, dar s-au gândit serios la amenajarea camerei copilului.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, despre amenajarea camerei copilui

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt extrem de fericiți împreună și nu ezită să se afișeze împreună, ori de câte ori au ocazia. Deși asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a decis să dea o șansă relației lor, după ce s-a separat de Cuza de la Noaptea Târziu, aceștia se cunoșteau cu mult timp înainte și chiar erau prieteni buni, de aceea le-a fost mult mai ușor să fie sinceri unul cu celălalt.

Lunile au trecut, iar cei doi au fost chiar și pe punctul de a o lua pe drumuri diferite, dar nu au putut rezista prea mult unul fără celălalt. Între timp, sentimentele lor sunt din ce în ce mai puternice și și-au dat seama că sunt suflete pereche, iar acum au planuri serioase de viitor împreună, iar primul pas pe care vor să îl facă este acela de a se muta în aceeași casă. De asemenea, s-au gândit serios la momentul în care vor aduce pe lume și un copil.

„Stai, că nu acum. Acum facem pentru noi, că până s-o prinde bebeluș, mai durează. Când s-o prinde, atunci facem camera. Noi vrem să fie cu roz! Amândoi vrem să fie cu roz! Când i-o da Dumnezeu, să îi dea gemene, că le merită!”, a declarat Ramona Olaru, pentru cancan.ro.

Spre deosebire de alte cupluri, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu s-au temut niciodată să poarte discuții legat de copil, totul venind natural. Vedetele își doresc să devină părinți, dar nu chiar acum. Ambii își doresc să amenajeze camera cu roz, poate vor avea noroc de o fată. Cei doi știau, încă dinainte de a se cupla,detalii unul despre altul, având în vedere că au fost prieteni buni și nu le-a fost greu să aducă în discuție un asemenea subiect, nici după ce au devenit un cuplu.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

„Nu cred că îmi mai amintesc care a adus prima oară, dar aveam glumele dinainte ca noi doi să fim împreună, pentru știi foarte bine, am fost prieteni. Și probabil mai în glumă, mai în serios, dinainte aveam discuțiile astea, că vreau un copil, îmi doresc un copil. El la fel, «Vreau și eu!». Și când ne-am cuplat deja era o chestie normală pentru noi, «Haide, când facem copilul?! Hai, să dăm drumul la treabă!», a mai zis vedeta, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.