Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au făcut o săritură de senzație în finala săptămânii emisiunii Splash! Vedete la apă. Cei doi îndrăgostiți s-au pregătit așa cum au știut ei mai bine pentru momentul cu pricina, iar datorită faptului că tot le-a ieșit așa cum și-au propus, au primit numai cuvinte de laudă din partea juraților.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, săritură de zile mari

Acum este clar pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei care au urmărit săptămâna aceasta emisiunea Splash! Vedeta la apă, faptul că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu fac o echipă bună, ci nu doar pe plan personal. În cadrul show-ului de la Antena 1, cei doi au făcut o săritură de senzație de la 3 metri, reușind în urma acesteia să atragă numai cuvinte de laudă la adresa lor.

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani s-a temut de acea săritură, dar nu a lăsat-o inima să nu își susțină partenerul într-un moment atât de important pentru el. Chiar și Iulia Albu a apreciat gestul frumoasei vedete pe care l-a făcut pentru iubitul ei, în ciuda faptului că tremura de frică. Ei bine, Cătălin Cazacu a fost și cel care a câștigat finala săptămânii și s-a bucurat de cei 10.000 de lei puși la bătaie, iubita sa fiind foarte mândră de reușita lui sau a lor, având în vedere ce echipă bună au format în concurs.

”Sunteți foarte frumoși împreună și îmi pare bine că l-ai susținut în acest fel pe Cazacu, pentru că este dificil și mai ales, te-am văzut că ți-a fost teamă. Este un gest extraordinar de frumos”, a zis Iulia Albu, în timpul emisiunii.

Nea Mărin a fost și el impresionat de ceea ce a văzut și nu și-a dat cu părerea doar despre săritură, ci și despre relația pe care Cătălin Cazacu o are cu Ramona Olaru. Acesta a spus că nu ar fi crezut vreodată că va apărea în viața concurentului de la Splash! Vedete la apă o femeie care să reușească să îl pună la locul lui în felul în care ea a făcut-o.

”Ramona, mă bucur că ai sărit cu el, mă bucur că îl susții, dar cel mai mult mă bucur că te-ai apropiat de el și eu cred că numai tu ești femeia care putea să îl schimbe pe n@#@$ ăsta, uite că se poate în mai puțin de 9-10 luni, Cazacu să fie liniștit”, a spus Nea Mărin, la Antena 1.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

”Nu credeam că îl liniștește pe ăsta cineva. Să vă ajute Dumnezeu să aveți un drum lung și să îl văd pe ăsta un băiat liniștit cum e și Liviu Vârciu după cei trei copii”, a mai declarat Nea Mărin.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 August 2022 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.